Onze werkwijze

In vijf stappen naar onbezorgd thuis wonen

Als u kiest voor Ouderenzorg in Huis kunnen wij snel, vaak binnen drie tot vier weken een zorgverlener voor u regelen. De procedure is als volgt:

 • chat

  1. We maken een afspraak

  U belt of mailt ons en we maken een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de zorg die u nodig heeft, uw specifieke wensen en behoeftes én de gewenste startdatum.

 • Step-2

  2. Wij gaan voor u op zoek

  Op basis van de gegevens uit het intakegesprek stellen wij een profiel op. Vervolgens selecteren wij in ieder geval één, soms ook meerdere voor u geschikte kandidaten. U krijgt dan snel van ons hun gegevens.

 • Step-3

  3. U kiest

  Wij adviseren dat u of uw familie via de computer een telefoongesprek met beeld (via Skype) met de kandidaten heeft. U krijgt zo een goede indruk en maakt op grond hiervan uw definitieve keuze die u aan ons doorgeeft.

 • Step-4

  4. Uw zorgverlener arriveert

  Als u een keuze heeft gemaakt spreken we de definitieve startdatum af. Deze kan vaak binnen een week gepland worden. Zodra de zorgverlener arriveert, komen wij een van de eerste dagen bij u langs om te kijken hoe de kennismaking verloopt. Tevens tekenen we samen het contract. De zorg kan direct beginnen.

 • Step-5

  5. Voortgang

  Wij houden contact met u over de voortgang en zijn benieuwd hoe het met u en uw nieuwe zorgverlener gaat! Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

En verder?

Voor afloop van de eerste twee maanden krijgt u van ons een voorstel voor een nieuwe kandidaat. Ook hiermee maakt u op de inmiddels bekende manier kennis. Uw eerste zorgverlener zal de nieuwkomer wegwijs maken in huis, zodat de overgang geruisloos zal verlopen. Wij streven ernaar er een koppel te vinden welke elkaar iedere twee maanden afwisselt. Dit lukt echter niet altijd.

 • Zorg wanneer u wilt.
 • Betaalbare zorg. Vaak volledig gedekt door het PGB.
 • De opzegtermijn is twee weken.
 • Starten kan vaak al binnen drie tot vier weken.

Gefinancierd vanuit uw PGB (€ 3400 per maand)

Aanmelden

Zorgverlener in huis

Gefinancierd uit uw PGB

Leven zoals u gewend bent

Thuis blijven wonen

quote-bg

Mijn moeder is helemaal opgeleefd sinds ze weer regelmatig naar buiten kan.

Rineke VerkerkeHaarlem