De zorgverleners – oude pagina – to be deleted

De zorgverleners, of zorg au pairs komen uit Polen en omringende landen. Wij zoeken iemand die passend is bij uw zorgwens. Wij kijken daarbij niet alleen naar hun ervaring, maar houden ook rekening met uw karakter. Vanuit hun cultuur zijn ze gewend om te zorgen voor hun familie. Wij kiezen voor plezierige, verantwoordelijke, hardwerkende en toegewijde mensen.

 • tab2-img

  Inwonend

  De zorgverlener krijgt van u kost en inwoning. Net zoals een au pair. U stelt een (slaap)kamer beschikbaar met gebruik van badkamer en douche. Ook is een goede wifi-verbinding belangrijk voor het contact met het thuisfront.

 • tab2-img2

  Zorg voor dag & nacht

  U heeft dag en nacht iemand in huis, een veilig idee! Zo kan de juiste zorg worden geleverd op het juiste moment. De zorgverleners werken 40 uur per week, verdeeld over de verschillende dagen. Zij blijven tussen de 6 weken en 3 maanden bij u thuis. Aansluitend komt de volgende, waarbij tijd genomen wordt voor overdracht. De vrije tijd wordt in overleg met u bepaald, maar is minimaal één dag per week, eventueel verdeeld over twee dagdelen.

 • tab2-img

  Taal & communicatie

  De zorgverleners spreken Engels of Duits en soms ook een beetje Nederlands. U ziet elkaar een langere periode iedere dag, dat helpt. Communicatie is nooit een probleem gebleken; de persoonlijke klik is het belangrijkste.

 • En verder?

  Wij doen ons uiterste best dat de beste zorgverleners voor u klaar staan. Natuurlijk is de zorgverlener verzekerd, dat is geregeld.

Wat zijn wij- mijn vader, zussen en ik- blij dat mijn vader dankzij de au pairs toch thuis kan blijven wonen!


Sinds mijn vader een herseninfarct heeft gehad, is hij in een rolstoel beland en heeft hij 24 uurs zorg nodig. Wat zijn wij- mijn vader, zussen en ik- blij dat hij dankzij de au pairs toch thuis kan blijven wonen!

Iwona

De Poolse Iwona is nu voor de derde keer twee maanden bij mijn vader geweest. We hebben echt een klik met haar, ze voelt heel vertrouwd. Iwona is een hele spontane vrouw die goed aanvoelt hoe wij als gezin met elkaar omgaan en daarbij aansluit. Zij is opgewekt en weet mijn vader ook op moeilijke momenten vaak weer op te vrolijken. Omdat mijn vader dat graag wil, trekt zij er veel met hem op uit om naar het centrum van het dorp te gaan en daar koffie of een glaasje op het terras te drinken. Ook zorgt ze ervoor dat hij naar zijn schaak- en kaartclubjes kan gaan. Verder is ze heel gastvrij naar zijn vrienden toe. Het huis is altijd lekker opgeruimd en zij zorgt ervoor dat er altijd bloemen staan. Ook kan ze heerlijk koken en als ik er ben voor haar vrije dag, heeft ze altijd een feestelijk ontbijt klaar staan. Iwona moet veel met mijn vader lachen, vanwege zijn humor, maar ook wel om zijn eigenaardigheden. Zij houdt het leven van mijn vader, ondanks zijn beperkingen, luchtig. Iwona heeft al zestien jaar in Nederland gewerkt. Zij spreekt inmiddels vloeiend Nederlands en kent de Nederlandse cultuur ook goed. Dat maakt ook dat de communicatie soepel verloopt.

Sylwia

De Poolse Sylwia heeft de afgelopen drie weken voor mijn vader gezorgd. Sylwia is al een paar keer in Nederland geweest en is heel leergierig. Zij doet goed haar best om Nederlands te leren en pikt de taal snel op. Zij houdt van babbelen en is heel belangstellend naar mijn vader. Als snel kon ze veel over zijn leven vertellen, omdat ze hem hier zelf naar had gevraagd. Sylwia is een vlotte en positief ingestelde vrouw en heeft een opgeruimd karakter. Ze zorgt goed voor mijn vader. Zij stimuleert hem veel om in beweging te zijn en er op uit te trekken. Ook vindt ze het leuk om nieuwe dingen te zien en te ervaren. Ze kan goed opruimen, het huis van mijn vader ziet er altijd schoon uit. Ze is ook heel belangstellend naar mij en mijn zussen. We zijn heel blij dat Sylwia zich snel heeft ingewerkt en goed voor mijn vader heeft gezorgd.

Marta

Mijn moeder en ik hebben in een aantal korte bewoordingen aangegeven wat Marta kenmerkt. Haar verblijf en zorgverlening is erg goed bevallen. 1. Zeer vrolijk en opgewekt 2. Erg behulpzaam en zorgzaam 3. Kon lekker koken en reed goed auto 4. Ze stelde mijn moeder op haar gemak 5. Je kon haar vertrouwen

Zorgverlener in huis

een veilig idee!

Thuis blijven wonen

Hét alternatief voor verpleeghuiszorg

Gefinancierd uit uw PGB

start binnen drie weken